söndag 25 oktober 2009

Helg och tidsbrist.

Helgen har varit jättemysig. I fredags hade Leo med klass, Halloweenfest i skolans dramasal. Vilken succé!! Vi fick ihop 893 kronor till klasskassan. Nästan alla var utklädda och det dansades och lektes.

Lördagen innebar simskola för Daniel. Han är duktig nu på att simma och på att klara sig i vatten över huvud taget. Thomas kom med tåget och jag fick träffa min bror. Det var ett tag sedan och med linser i ställer för glasögon var det stor skillnad. Lunch och fika hos moster, eftersom mormor fyllde 80 år. God buffé och läcker tårta. Mums. Kvällen med goda vänner: supertrevligt som alltid med C och D.

Idag fotbollsträning med Leo och sedan lunch här hemma. Barnkalas på Laserdome för Daniel och Leo och när vi kom hem var det fika med K och J och lille M. De stannade på kvällsmat och så var söndagen också förbrukad.

Nu är det söndag kväll och allt hopar sig. Jag har tonvis med rapporter, olika uppgifter och läxor att göra, men barnen har novemberlov och Dejan jobbar kväll, så när skall jag hinna??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar