fredag 25 december 2009

Julafton





Vilken jul så här långt!!!
Dan innan dopparedan var vi först hos mormor och firade. Med underbar julmat, fantastisk mysfaktor och närheten av familjen. Mormor är den jag ser upp till och jag blir verkligen stolt om jag blir som henne!! Superkvinnan. 80 år och friskare än friskast, full koll på allt, lagar all mat från grunden och har ett hem som är så kliniskt rent att man skulle kunna utföra en operation där. Nu har hon dock problem med starr som gör att hon inte ser så bra som hon alltid gjort och det gör henne irriterad. Irriterad över det faktum att hon nån gång å och då måste be om hjälp. :-)

Julafton innebar en tomtevisit av min far. Svägerskans och Jimmys lille Max skulle ge nappen till Tomten och då måste det ju finnas en tomte att faktiskt ge nappen till. Pappa ställde upp.

Lunchen sedan var hemma hos svägerskan och Jimmy. Mysigare än så här blir det faktiskt inte. Fantastiskt dukat, granen varpå plats, julklapparna likaså. Vi njöt alla i fulla drag. Lunchen följdes av julklappsutdelning och barnen var mer än nöjda. Ja, de andra med för den delen. Sedan följde fika och Kalle. Julstämningen hade infunnit sig på allvar och allt var som det skulle vara.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar