tisdag 27 april 2010

Bara 4 dagar kvar

Räknade efter att jag nu bara har 4 dagar kvar i skolan. Nja, jag har fullt upp med en uppsats om funktionshinder, så jag är inte på långa vägar färdig och sommarlovet är inte ens i närheten av nära, men 4 dagar i skolan, med lektioner och föreläsningar är vad som finns kvar. Skum känsla. Efetr sommaren är det bara målrakan kvar, sedan sitter jag med en lärarexamen. Det trodde jag minsann inte i september 2007...

onsdag 21 april 2010

Födelsedagar


Ja, april innehåller mest födelsedagar i släkten. Den 10;e Dejan år. Den 19;e fyllde min styvfar 60, jämnt och bra. Festen hölls i lördags. Idag fyller min käre far och min farmor år. Farmor har nu kommit upp i den hedersvärda åldern av 85 år och detta skall firas med pompa och står på lördag, med hela släkten. Ska verkligen bli roligt. I morgon fyller dessutom mamma år. Kära mamma. Hon som grät av glädje över en gåva från läkarmissionen vi gav henne.



Vi hoppas in i det sista att min kusin och hans familj hinner hem från Thailand, där de sitter fast på grund av askmolnet från den isländska vulkanen. För Håkans och Ninas del är det väl ingen fara, men för lille Olle är det inte så roligt. Tankarna är hos dem. Är de med oss på lördag när alla andra samlas, är ingen gladare än jag. Håll tummarna.


Än en gång vill jag tacka Linda för de underbara bakelserna.


onsdag 14 april 2010

Fantastisk vårdag.


Lägger in en bild på Kent Mikael Gustavsson, eller som han kallar sig i Itaien Mikael Kenta. Han är min och Thomas syssling och tilsammans med hans lillasyster Malin lekte vi på somrarna i Askim där de bodde. Ja, han jobbar som modell, syns det??
Träningen har kommit igång på allvar och jag ÄLSKAR kicken den fysiska tröttheten ger. Att på kvällen verkligen vara trött på ett riktigt sätt och somna av rätt anledning och att sova gott och vakna och känna att det verkligen är ganska ok. (även om jag hellre hade legat kvar av den enkla anledningen att jag är morgontrött av naturen) Att i julas vara i så dålig form och så utsliten rent mentalt att jag inte orkade jogga alls utan fick gå mina rundor, till att nu utan problem kan jogga i 30 minuter av ett 60-minuters konditionspass och ÄLSKA det. Aptiten är bättre och jag är sugen på nyttigt, jag är töstig och sugen på vatten, jag är piggare, mer på G och mår såååååå mycket bättre. Är jag äntligen på väg tillbaka till mitt gamla jag??


Har till och med börjat höra mig för om möjlighet till träning på semesterresan. Haha...


tisdag 13 april 2010

Skapelsen

Självklart lägger jag in en bild på Dejan födelsedagscupcake.


Chokladcupcake, men vanlijfyllning. Toppad med chokladmousse och med ett Arsenalhjärta i sockerpasta. Fantastisk!!

Göteborg







Idag skulle morfar fyllt 82 år. Fick inte tillfälle att åka upp med en blomma, men skall göra det i morgon. Lilla morfar, jag saknar dig nåt otroligt emellanåt. Pojkarna saknar dig också. Allt gick så snabbt, ingen hann med.




I helgen var jag och min älskade Dejan i Göteborg. Dejan fyllde 37 år i lördags och vi firade det med en helg bara han och jag. Vi började med skumpa och varsin fantastisk cup-cake i choklad och vanilj. Självklart med ett Arsenalemblem på... Tack Linda för dina mästerverk!!


Besök hennes fantastiska blogg och se hennes skapelser!!





















tisdag 6 april 2010

Kom och gick...

Påsken kom och gick. Just nu sitter jag här igen, med skolarbete. Dejan jobbar kväll (igen) och jag försöker få undanplockat, undanskrivet och undangjort så jag kan koppla av framför tv;n sedan.

Thomas var här och det var jätteroligt att träffa honom. Släktmiddag hos mamma i fredags, lunch hos bästa Anita och sedan grill hos bästa Sissi och Doughlas på lördagen. Heldag med svägerskan och hennes familj + svärmor på söndagen och hos svärfar på måndagen. Påskäggen haglade och hela helgen var verkligen helt underbar. Och vila för min del... absolut vila... även om jag naturligtvis inte var still en sekund, men sovmorgnar fick vi.

Idag började skolan igen och det var skönt på ett sätt. Synd bara att jag inte är ledig med barnen nu när de har påsklov.